Otrevligt jägarmöte

Otrevligt jägarmöte

Till den ytterst otrevlige jägaren i skogarna utanför Kolsva, närmare bestämt vid gården Fröbbesta, där vi kört in på en liten skogsväg för att leta svamp vill jag bara säga följande: – Det finns ingen skylt om att vägen skulle vara privat. – En ansvarsfull jägare sätter upp skyltar om att jakt pågår. – Att börja samtalet med en massa svordomar och att idiotförklara min fru ökar inte direkt chansen till att få en meningsfull dialog.Vi visste att det är säsong för jakt men eftersom det varken fanns bilar eller skyltar om jakt åkte vi in på skogsvägen som min GPS föreslagit ett antal år tidigare när jag hade gott om tid att åka till Kolsva och satt GPS:n på ”kortaste vägen” från Västerås.”Bråka aldrig med en man med gevär” är en bra regel, är du så här het i alla situationer är frågan om du skulle ha gevär eller inte.Om det är din mark/skogsväg så sätt upp en skylt om förbjuden biltrafik, är det inte din mark kommer vi tillbaka för att leta svamp nästa säsong oavsett vad du tycker.Hoppas att du inte fick något byte denna gång

Läs hela artikeln